KOKEMUS. Lakitoimisto Palo Oy:n perustaja Eero Palolla on 15 vuoden kokemus yritysten lakiasioiden hoitamisesta. Palo on toiminut asianajoalalla konsultoiden monien eri toimialojen yrityksiä, mutta työskennellyt myös useita vuosia kansainvälisen it-yrityksen lakimiehenä ja riskienhallinnasta vastaavana henkilönä. Kokemuksensa ansiosta Palo pystyy tarjoamaan monet näkökulmat huomioonottavaa palvelua, jossa asiakkaan riskit kartoitetaan ja hallitaan tehokkaasti.

ERITYISOSAAMINEN. Palon osaaminen keskittyy vahvasti yrityksen sopimuksiin ja työoikeudellisiin asioihin. Hänen ydinosaamiseensa kuuluvat erityisesti yrityksen kaupalliset sopimukset, työsopimukset, työsopimusten päättämiset ja yt-neuvottelut sekä yhtiö- ja osakejärjestelyihin liittyvät sopimukset, kuten osakassopimukset, yrityskauppasopimukset ja osakeanteihin liittyvät asiakirjat. Kaikki yhtiön hallintoon liittyvät asiat ovat myös osa Palon erityisosaamista.

INFORMAATIOTEKNOLOGIA. Palon it-toimialahistorian johdosta erilaiset it-projekti- ja puitesopimusjärjestelyt, lisenssisopimukset ja immateriaalioikeuksien suojaamiseen liittyvät sopimukset ovat hänelle erittäin tuttuja.

LISÄARVO ASIAKKAALLE. Palon tavoitteena on osana yrityksen palvelulupausta antaa mahdollisimman selkeää ja ymmärrettävää juridista neuvontaa ja siten myös lisätä asiakkaan omaa osaamista sopimus ja työjuridiikkaan liittyen.