IT-OIKEUS

Toimistollamme on yli 10-vuoden kokemus it-alan juridiikasta. It -oikeus on itsessään laaja käsite ja sisältää mm. it-alan toimitus, -hankinta- ja puitesopimukset, lisenssisopimukset, sähköiseen kaupankäyntiin liittyvät asiat, tekijänoikeuksiin ja verkkotunnuksiin liittyvät kysymykset, tietosuojaan liittyvät asiat ja paljon muita erityiskysymyksiä. Tehokas riskienhallinta näihin asioihin liittyen edellyttää aina erityisosaamista kyseiseltä alalta.

IMMATERIAALIOIKEUDET

Tekijänoikeudet, tavaramerkit, domain-nimet, patentit, mallioikeudet ja markkinointioikeudet; nämä ovat kaikki immateriaalioikeuksia, joiden suojaaminen yritystoiminnassa on olennaista. Näillä oikeuksilla on usein suurta taloudellista arvoa ja näiden suojaamisen laiminlyönti voi johtaa suuriin taloudellisiin menetyksiin.

Immateriaalisen omaisuuden merkitys yhteiskunnassamme lisääntyy jatkuvasti. Tämä on seurausta mm. verkkopohjaisten palveluiden ja tietotekniikkaan perustuvan tuotannon sekä sosiaalisen median merkityksen lisääntymisestä. Yritystoiminnassa on välttämätöntä hallita näihin liittyviä riskejä.

ERITYISOSAAMISTA TEKIJÄNOIKEUKSISTA. Vahvimpaan ydinosaamiseemme kuuluvat tekijänoikeusasiat. Tekijänoikeus teokseen syntyy ilman rekisteröintiä tai muita aktiivisia toimenpiteitä. Tällöin kuitenkin on oltava hyvin huolellinen siinä, miten näitä oikeuksia käytetään, luovutetaan, ja lisensioidaan. Näissä kysymyksissä toimimme keskeisimmällä osaamisalueellamme.