PaloLegal Blogi ja Uutiskirje

Blogi
Julkaisemme säännöllisesti blogikirjoituksia, jotka käsittelevät juridisia ongelmia käytännönläheisesti. Tavoitteena on selkeyttää monia yrityksen arkeen sisältyviä kysymyksiä ja epäselvyyksiä. Blogikirjoitukseen on myös liitetty aihetta koskevia asiakirjamalleja, mikäli ne ovat aiheen kannalta olennaisia.

Pyrimme blogilla syventämään lukijoiden ja katsojien ymmärrystä yritysten oikeudellisista asioista. Blogikirjoitusten aiheet valitsemme aina asiakasnäkökulmasta: millaisia juridisia asioita ja ongelmia yrityksen arjessa usein on ja miten niitä tulisi ratkoa. Tästä syystä tarjoamme myös blogin lukijoille mahdollisuuden ehdottaa aiheita, joista blogikirjoituksia tehdään. Näin palvelemme lukijan tarpeita aidosti.

Uutiskirje
Julkaisemme kuusi kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa kerromme erilaisista juridisista ongelmanratkaisuista, tulevista tapahtumista, lainsäädännön muutoksista, yrityksessämme tapahtuvista muutoksista ja muista ajankohtaisista aiheista. Uutiskirjeessä saat myös viimeisimmän blogikirjoituksen.

Pyrimme myös uutiskirjeellä lisäämään asiakkaidemme juridista tietämystä ja osaamista sekä pitämään asiakkaamme muuttuvan juridisen liiketoimintaympäristön mukana ja siten huomioimaan mahdollisia liiketoiminnan riskejä.